Ads

Jalan-jalan cari makan



Hei! Wassup hari ni kita cerita pasal makan pulak ye. Hujung minggu lepas adala pergi satu restoran ni hulamak walaweh tengah melantak ni nak tersembur mata der. Tengok harga dia murah gila terkezut eden. Bukan apa harga dia murah gila beb. Kita orang ingat bila makan dalam 2-3 orang ni mahal la sikit tapi tengok-tengok harga dia seriously memang murah bawah RM20 hinggit je. Makan dia pun not bad apa pun terbaik. Nama restoran tu unik sikit Restoran Kuali Hangaaat. Restoran ni dekat je dengan SMK Tuanku Lailatul Shahreen. Sapa-sapa yang nak melancong di Perlis datang la ke restoran ni. Rugi tak pergi sedap pun sedap siap murah lagi.

                                         Konsep ala-ala kampung. Tempat pun bersih jugak
Banyak lagi menu makanan dalam tu

Okey kali ni di Jitra, Kedah pulak rasanya tempat ni ramai orang tau kut yelakan ramai yang singgah makan kat situ. Nama restoran ni pulak Restoran Tok Keramat yang ni pun memang superb duper murah. Hari tu makan 4 orang kat situ tapi harga dia still bawah RM20. Macam-macam menu ada kat situ berderet je tapi kena layan diri la. Restoran tu pun bersih dan luas jugak. Sapa-sapa yang ada di area Jitra tu singgah la ke restoran ni dekat je dengan Polimas dan Cmart yang baru buka tu.



p/s: Gambar ni semuanya aku hambik dan Pak google je hek. 


No comments: