Ads

Exam Percubaan


Annyeong Haseyo ! Dah lama tak tulis entry kat blog aku rindu pulak. Minggu ni aku ada peperiksaan pertengahan tahun so kena study lebih la tapi kadang-kadang tu cheq malaih sikit nak menghadap kat depan buku tambah-tambah lagi buku Sejarah fening aku baca sejarah payah sangat. Memang payah nak tumpukan perhatian nak baca buku kadang-kadang jugak buku yang baca aku. HAHAHA. Minggu depan aku ada lagi peperiksaan tinggal lagi 3 hari je lagi.
 
Matematik paper 1 dan paper 2, Geografi, Bahasa Inggeris paper 1 dan 2, Sivik, Seni paper 1 dan Kemahiran Hidup (Ekonomi Rumah Tangga) je belum lagi jawab. Lepas habis jawab semua soalan ni ada olahraga pula kat sekolah. Lepas olahraga ada SHOW GENDANG kat Stadium Kangar. Aduyaii rutin harian aku penuh dengan macam-macam benda yang nak kena buat. nak belajar pun payah tapi kena la pandai bahagikan masa untuk study dan sukan.

Apapun korang wish me luck okay! Nanti kalau ada information terkini aku post kat entry ni ok. Doakan aku BERJAYA nah! Sayang korang semua. MUAHHHHH

No comments: