Ads

Rindu

 
Hoi Hoi.. Hai semua dah lama tak tulis entry kat blog aku ni dah berhabuk dan usang gilak keh3. Aku langsung tak ada masa nak update blog ni. Aduyai rindu blog ni. Countdown PMR huissh memang cuakk ar aku. Tinggal 10 bulan je lagi
dah la form 3 sibuk ulang kaji. So! Aku tak ada masa nak update ni pun curik-curik buka internet.
 
Aku tak tahu nak tulis apa. Bahasa aku pun bla.. bla.. bla 
kebelakangan ni aku agak stres dan tekanan dengan pembelajaran sikit. Mahunya tak asyik belajar, belajar dan belajar. Dah la sekarang kena buat folio SEJARAH pulak tu. Tak tahu nak buat macam mana ?! 
 
Esok semua kakak-kakak dan abang-abang tingkatan 5 nak ambil keputusan SPM. Aku ucapkan tahniah untuk semua. SELAMAT MAJU JAYA DAN SELAMAT MENGAMBIL RESULT korang semua.
 
 
Okeylah setakat ini sahaja aku update lepas ni aku nak layan Dream High 2 pulak. Gila syioookkk gila cerita korea ni. Sedih aku tengok nak nangis pun ada jugak.
 
 

Dream High 2 
 
Saranghae JB(Im Jae Bum), Jin Yoo Jin(Jin Woon) & Shin Hae Sung(Kang So Ra)

 
 
 

2 comments:

✿Gucciey Lavender✿ said...

BELAJAR RAJIN2 . CNFIRM DAPAT RESULT CEMERLANG :)

IeQa_saRangHaE said...

Amin.. thanks :)