Ads

Study



Annyeong haseyo ? Hai sekarang ni dah buka sekolah kan ? Wah ! Pasti ramai orang dah daftar masuk sekolah. Kesian kat Ieqa sekarang ni baru nak update blog. Sebelum ni tak boleh nak buka internet sebab ada masalah teknikal sikit tu sebab sekarang ni Ieqa baru update. Huhu :'( lambat update la kiranya ye.. 

Sebenarnya Ieqa tak suka pergi sekolah sebab tahun ni Ieqa PMR.. Ieqa takut nak jawab peperiksaan Penilaian Menengah Rendah. Walaupun masih awal lagi nak exam kan. Kena la buat persiapan , sebentar lagi Ieqa kena pergi tusyen dalam pukul 8.30 - 10.00 malam..


Takut bebeno nak pergi hehe. Tinggal beberapa bulan je lagi nak PMR. Tahun ni kena ada azam lebih la ,dan belajar bersungguh-sungguh kalau tak pasti result teruk nanti :/

Okey la setakat sini la Ieqa update erk.. Sekarang ni nak kena study pulak. Huh =.= . Sorry sangat-sangat kalau Ieqa tak follow blog korang balik tak sempat nak follow korang. Insya Allah kalau Ieqa ada masa " I will follow your blog back okay ? " Harap korang faham situation Ieqa sekarang..
Okey ! Sayang korang muahh ! :) 

Daaa Salam 

No comments: