Ads

Balik Kampung ( Part 2 )



Hai ! Apa kabaq semua ? Ok aku nak teruskan cerita pasal balik kampung mak aku. Baru sebentar tadi je kita orang sampai sini. Ah ! Cheq tak larat gila duk lama dalam kereta sakit pinggang aku.
Haha teruk kan loghat utara aku ? Happynya duk kat sini walaupun bosan dan sunyi sangat. Aku pun tak tahu nak buat apa bila duk kat sini.
Sekarang ni dah pukul 7.19 aku baru je pulang dari pasar malam tualang. Tak payah naik motor atau kereta. Kita orang jalan kaki je. Lagipun dekat je pasar malam tu. Letihnya jalan ke sana ke sini. Hehe. I have nothing to write ! Ah. Sakit hati pun ada jugak dengan seekor budak ni. Seriously, walaupun aku happy aku rasa sakit hati.
Boleh budak ni buat tamak gila haih ! Dah la makanan tu dibeli untuk semua orang tapi dia buat tamak gila. Kalau boleh aku macam nak bagi penampar je kat dia. Dah la mengacau kalau tak ada dia pun tak apa ! Aku nak makan dengan tenang pun payah. Pergi mati budak gila oi.
Memang tak sah kebuluran hang tu . Damn shit ! Bodoh-bodoh oi budak gila.

Huh ! Sakit hati aku. Dah la perangai pun buruk kedekut nak mampus. Sebab ko la hidup aku pun tak tenteram. Dah la makan banyak ingat helok sangat ka ? 
Aku tak tahu la nak buat apa. Tadi mood aku ok je tetiba mai budak gila ni memang bad mood terus aku. Ok la aku nak stop writing. Malas nak layan bad mood ni. Ok la setakat sini je yang boleh aku tulis.
ok daa :)

No comments: