Ads

Angry Bird Menghina Islam



Aku baru je tahu fasal permainan Angry Bird menghina Islam kalau korang dengar betul-betul dalam video Angry Bird Ringtone ( Blue Bird ) ni ada sebut " ALHAMDULILLAH " dalam sekitar 2-3 saat. Walaupun tak dengar dengan lebih jelas korang dengar la dengan teliti. Ramai yang minat permainan ni sekarang siap beli sticker, handbag, patung dan lain-lain barang la. Sebenarnya aku pun minat juga permainan ni tapi bila dah dapat tahu fasal aku dah tak minat la. Kalau korang dah tahu pasal ni korang stop la daripada main permainan angry bird ni dah jelas-jelas permainan ni menghina Islam tengok dekat atas ni bukti-buktinya. 


Kalau korang tak dengar perkataan " ALHAMDULILLAH " korang korek-korek la telinga korang mungkin dah berapa bulan tak korek tu sebab tak dengar la kut. Hehe. Sapa yang fanatik dengan Angry Bird sudah-sudah la tu main permainan yang tak ada faedah bawa-bawa la insaf. Permainan ni dah tak boleh nak dimain. JANGAN BANGGA SANGAT DENGAN PERMAINAN INI

No comments: