Ads

I'm Sadness :'(

Assalamuaalaikum =(

Hye korang. Hari ni tah kenapa aku sedih hehe. Dalam duk sedih pun masih boleh bergelak lagi =) . Ok untuk maklumat korang tak lama lagi aku nak deactive facebook aku, kalau korang tak tanya it's okay ! I'm just want to tell you Ok. Tok sah duk galak mengutuk aku OK ! Seriously hari ni memang bad mood , sekarang ni pun aku duk pulun on9 facebook sebab lepas ni aku dah nak deactive akaun facebook aku sebabnya ........ Hah ! tak boleh bagi tau dekat korang (privacy). Aku sedih pun disebabkan seseorang tapi it's okay nevermind ! Aku pun malas nak ambil kesah sangat yang penting aku masih ada kawan lagi yang mahu dengar
rintihan kesedihan aku iaitu Amira Shahrina. Dia la pendengar setia aku tapi sayang tahun depan dia bukan sekelas dengan aku sedihnya :'( . Kenapa dugaan ni terlampau berat sangat hah ! Aku lebih bahagia duk sekelas dengan dia. Boleh buli dia hehe ^^ . It's okay tahun depan aku cadang tak mau bergaul dekat blok aku yang aku mahu aku nak pergi blok kawan aku tuh ! Good idea =) . Ok aku nak minat maaf dekat seseorang ni sebab aku ni terlampau jujur sangat semalam. Mianhae ^^ ! Aku tak berniat nak buat korang marah, tapi bodohkan aku ni sanggup membazirkan air mata untuk seseorang tak patut ! . Sepatutnya cuti-cuti sekolah ni aku patut happy tapi sekarang mood down ! Hari jumaat tuh tak sempat aku nak kiss Amira and hug dia. Aishh ~ Dia pergi macam tuh je ! Aku pun tak perasaan dia pergi. Maybe dia pun tak sabar nak balik kut ! OK aku faham aku sayang sangat-sangat dekat hang weh ! <3


Ok mulai sekarang aku tak mau dah kacau hang dan ganggu ka apa ka ! Sorry kalau aku ni busybody ke dan sorry jugak sebab aku buat hang sakit hati ka ! Apa pun kita tetap kawan biasa macam sekarang okeyh ! Tapi kita buat hal masing-masing okeyh ! Aku nak minta maaf  
sekali lagi sebab terlampau jujur pasal semalam ok ^^ 


Assalamuaalaikum wbt

Gamsahamnida for my readers blog <3

No comments: