Ads

Chatting With ???!!


---------> Assalamualaaikum 


Ttttaaanntara... Hehe.. Sekarang nie aku nak update blog pasal perkembangan fesbuk aku.. Petang tadi aku sempat lagi chatting Kim Shin Yeong or Shin Lee unnie. Waa best gila dapat chat dengan dia. Kalau korang nak tahu dia real ke tak korang tengok lhaa fesbuk SM Town.
Kalau korang tengok dekat situ ataupun korang tanya je real ke tak fesbuk Kim Shin Yeong. Diorang akan balas korang punya komen, kalau masa tak sesuai korang hantar komen mungkin tak sempat nak reply comment kut. Super junior pun aku dah add and dah diconfirm kan hehe. Tapi sayangnya Siwon dan Heechul berlagak hehe tak layan langsung kalau Eunhyuk, Yesung, Sungmin, Shin Dong, Leeteuk, Ryeowook, Kyuhyun dan Donghae tu mau la jugak layan hehe. Happy sesangat dapat add diorang account facebook yang aku  chat dengan Kim Shin Yeong yang ni Nur Shafikah Shokeri


Girl Generations pun ada jugak account tapi kebanyakan faker benci betol lha ! Tapi aku dapat jugak account diorang hehe. Mood happy ! Aku ada dua account facebook ni dia



Okay papai Salam semua Happy dapat luahkan sesuatu yang best hehe !! ^^

No comments: