Ads

BlaBlaBla ^^



~~~~~> ASSALAMUALAAIKUM... Nae Annyeong !




Haah ! Eee.. Lepas mana lha mamat KOREAN nie. Mujur aku tau dia nie tak real kalau tak memang naya kena dengan aku haha. Dah lha bubuh gambar Park Jung Min then, tulis nama Lee Joong Shin boleh percaya ke ? >.<


Hehe ! ! Untuk pengetahuan korang aku rasa nie bukan dia yang hantar ' maybe ' virus kut. Hehe tapi asal aku layan dia aku pun tulis lha ' Hi ' hehe. Buat syok terlebih sikit na ! Seronok lak bila aku ada peminat huhu ( perasaan boleh :p ) apa-apa jelha. Haha lepas habis Examination aku asyik online 24- jam haha biasa lha kan orang lepas habis peperiksaan akhir tahun rupa dia macam nie lha. Esok aku kena pergi sekolah besok hari Isnin LOL. Macam malas je nak pergi sekolah tapi aku dah janji dengan kawan-kawan nak bawa telefon hehe ' hye aku nie makin 'NAIK TOCANG' ' hehe tak ada lha just biasa-biasa je sebab akhir tahun nie bukan buat sangat 'Spot Check' kan kan ?... 

Hah ! Banyak lagi aku nak cerita tapi malas lha tak larat nak tulis banyak-banyak. Okay ppaliii..
Gamsahamnida Dear Readers

Salam 1 Malaysia and Bye- Bye

Credit to My Facebook

No comments: