Ads

Cuti Minggu

Assalamuaalaikum hye semua.. Annyeong :D

Entry kali tentang cuti hujung minggu yang lepas. Dah lama IeQa nak post update ni tapi tak sempat sebab IeQa ada banyak sangat homework yang cikgu bagi. Hari ni baru ada masa lapang nak update blog ^^ . Ni semua gambar IeQa dan ' My Cousin '. Time ni kita orang pergi JITRA MALL mula-mulanya nak pergi tengok movie tapi tak jadi sebab tak sempat nak beli tiket so ! ditangguhkan hari yang lain sedihnya time tu (huahua) :'( . Okay time to enjoy this photo ^^ 










Kita orang ni bakal menjadi pemain boling negara haha. Kita orang kalau main boling pasti masuk longkang hehe. kadang-kadang je nak masuk dalam longkang. Sesapa nak lawan main boling boleh la ajak kita orang erk sebab kita orang ni mahir main boling hehe perasan terlebih pulak. Okay sekarang ni dah lewat malam so ! IeQa kena pergi tidur. Nanti terbangun lewat pulak besok Okay GoOdnight all

Assalamuaalaikum daa  :)

No comments: