Ads


Assalamuaalaikum, hari Ahad tu aku ada terbaca satu artikel dalam MAJALAH EPOP pasal 2AM Movie 3D punya. Nanti movie tu ada di Malaysia pada 13 Oktober 2011 ni hehe rasa macam nak pergi je 2AM SHOW ni. Hah memang aku ni fanatik K-Pop hehe suka sangat something tentang korea huh ! gila korea macam tu la. Ok ada banyak lagi aku nak cerita tapi nampaknya aku kena copy and paste jela okay. Rasa letih sangat sekarang nak tulis banyak :)


2AM presents the first 3D Korea Concert Movie…and it’s coming to Malaysia!
If you can’t make it for their live concert, a 3D version at the movies is the next best bet! JYP Entertainment’s 2AM is the first Korean group to come up with a 3D movie showcasing footage of them performing live, selected music videos and interviews.
The movie is entitled 2AM Show and premiered in Korea last December. It will be screen in Malaysian cinemas on 13 October, 2011. The movie is 75 minutes long, and there will be English and Mandarin subtitles for the Malaysian audience.
Credit by
Okay Assalamuaalaikum daa selamat malam semua

No comments: