Ads

Exam

->Hye semua

Esok aku dah nak exam tapi belum buat persiapan pun..hehe. Cuti nanti aku baru nak update blog banyak lagi. Hari nieyh tak sempat nak update banyak lagi. Coey ye. Kalau penulisan aku nieyh tak bagus. Aku nieyh penulis blog junior yang berumur 14 tahun. Tapi tahun depan masuk 15 tahun. Tahun depan aku form 3, PMR pun dah nak dekat. Masih mengadap komputer lagi nieyh. Hehe

Cuti raya nieyh aku nak update banyak-banyak sampai naik bosan. Hehe. OK. Aku nak pergi study dulu. Esok nak exam. So kena tumpukan perhatian pelajaran dulu. Kalau tak entah lar apa akan jadi kat aku nieyh..(^_^)

OK ASSALAMUALAIKUM... DAA

No comments: