Ads

love me right by exo lyrics


Oh yeah! C’mon!
Take your time
Waenji dugeundaeneun bamiya (na na na na x 2)
So tonight
Dal kkeutkkaji dallyeogabolkka (yea yea yea yea x 2)
Just right
Sidongeul georeo eksere bareul ollyeo
Modeun geosi teukbyeolhae
Neowaneun jal eoullyeo
Mueoseul wonhadeon imma make it work (yeah)
Shawty, imma party till the sun down
Jigeum i sinbiroun neukkimeun mwolkka
Wajwo naegero eoseo before the sun rise
Nega eopsneun nan eodil gado nobody (yeah) o!
Doro wie yeogin runway
Nal baraboneun nun sok milky way
Just love me right (aha!)
Baby love me right (aha!)
Oh! Naegero wa mangseorijima
Neon maehokjeogin naui universe
Just love me right (aha!)
Nae ujuneun jeonbu neoya
Just love me right x3
Nae ujuneun jeonbu neoya
Shine a light byeolbit sogeul dallyeo
Eunhasul geonneo (na na na na x 2)
Meomchul sun eopseo oye!
Uril bichuneun dalbicceun yeojeonhaji
Ne gwedo an hemaego isseo nan ajik
I can do this all night long baby
Nega eopsneun nan eodil gado banjjokjjarinikka
Oh oh!
Dalbit chanranhan bam pyeolchyeojin byeoldeurui bulkkoccnori
Jom deo nopi naragabolkka (naragabolkka)
Gaseum teojildeushan i sungan uri dulman tteoolla
Bal mite jigureul dugo love me right
Doro wie yeogin runway
Nal baraboneun nun sok milky way
Just love me right (aha!)
Baby love me right (aha!)
So come on baby nuni busige
Deo areumdaun neoui universe (areumdaun lady)
Just love me right (aha!)
Nae ujuneun jeonbu neoya (o!)
Just love me right
Just love me right (can you love me right)
Just love me right
I just wanna make you love me (nae ujuneun jeonbu neoya)
Su eopsneun bami chajawado nae haneuren ojik neoman biccna (woo yeah)
Soksagyeojwo naegeman
Bamhaneureul neowa naega
Muldeuryeoga
Doro wie yeogin runway
Nal baraboneun nun sok milky way
Just love me right (aha!)
Baby love me right (aha!)
Oh! Naegero wa mangseorijima
Neon maehokjeogin naui universe
Just love me right (aha!)
Nae ujuneun jeonbu neoya
Just love me right (oh oh oh yeah)
Just love me right
Just love me right (urimanui sigan)
Nae ujuneun jeonbu neoya
Just love me right x 3
(Jjarishan cosmic ride, urimanui yaganbihaeng)
I just wanna make you love me
Yea (woo you got to love)
Yea (you got to love me)
Yea
Nae ujuneun jeonbu neoya (nae ujuneun jeonbu neoya)
(You love me)
Yea (you love me)
Yea (you love me)
Yea
Nae ujuneun jeonbu neoya

Jom nyanyi lagu ni hahaha.. Buntu tak tau nak update hapa kita update je yang ni. LOVE ME RIGHT BY EXO

Jalan-jalan cari makan



Hei! Wassup hari ni kita cerita pasal makan pulak ye. Hujung minggu lepas adala pergi satu restoran ni hulamak walaweh tengah melantak ni nak tersembur mata der. Tengok harga dia murah gila terkezut eden. Bukan apa harga dia murah gila beb. Kita orang ingat bila makan dalam 2-3 orang ni mahal la sikit tapi tengok-tengok harga dia seriously memang murah bawah RM20 hinggit je. Makan dia pun not bad apa pun terbaik. Nama restoran tu unik sikit Restoran Kuali Hangaaat. Restoran ni dekat je dengan SMK Tuanku Lailatul Shahreen. Sapa-sapa yang nak melancong di Perlis datang la ke restoran ni. Rugi tak pergi sedap pun sedap siap murah lagi.

                                         Konsep ala-ala kampung. Tempat pun bersih jugak
Banyak lagi menu makanan dalam tu

Okey kali ni di Jitra, Kedah pulak rasanya tempat ni ramai orang tau kut yelakan ramai yang singgah makan kat situ. Nama restoran ni pulak Restoran Tok Keramat yang ni pun memang superb duper murah. Hari tu makan 4 orang kat situ tapi harga dia still bawah RM20. Macam-macam menu ada kat situ berderet je tapi kena layan diri la. Restoran tu pun bersih dan luas jugak. Sapa-sapa yang ada di area Jitra tu singgah la ke restoran ni dekat je dengan Polimas dan Cmart yang baru buka tu.



p/s: Gambar ni semuanya aku hambik dan Pak google je hek. 


Sedih wehhh



Hey guys dah lama tak tulis blog dah berhabuk aku tengok blog aku ni. Sedih weh blog lama dah bertukar wajah. Aku pening dah tak tau nak guna macam mana. Sekarang ni blur gila nak edit blog dah tak tau semua yang ada dulu semuanya dah hilang waaaaa. Berkecai hati aku. Sekarang tengok blog aku dah comot tak sempat nak edit bagai. Ah terpaksa la guna blog hodoh dan buruk ni. Geramnyaaaaaaa...
Maaf la sapa yang berkunjung di sini sakit mata tengok blog ni. Bingung ni nak cari tutorial blog untuk tahun 2015 yang guna blog jenis baru yang agak annoyed ni. Mohon tolong bagitau ye kat chatbox sebelah ni. Tolong pleaseee * buat mata kucing dalam cerita Shrek* 
Harap dapat edit blog ni nanti.. Babai chuolls. Gonna miss chu alls. Annyeong *ppoing ppoing* 

Exam Percubaan


Annyeong Haseyo ! Dah lama tak tulis entry kat blog aku rindu pulak. Minggu ni aku ada peperiksaan pertengahan tahun so kena study lebih la tapi kadang-kadang tu cheq malaih sikit nak menghadap kat depan buku tambah-tambah lagi buku Sejarah fening aku baca sejarah payah sangat. Memang payah nak tumpukan perhatian nak baca buku kadang-kadang jugak buku yang baca aku. HAHAHA. Minggu depan aku ada lagi peperiksaan tinggal lagi 3 hari je lagi.
 
Matematik paper 1 dan paper 2, Geografi, Bahasa Inggeris paper 1 dan 2, Sivik, Seni paper 1 dan Kemahiran Hidup (Ekonomi Rumah Tangga) je belum lagi jawab. Lepas habis jawab semua soalan ni ada olahraga pula kat sekolah. Lepas olahraga ada SHOW GENDANG kat Stadium Kangar. Aduyaii rutin harian aku penuh dengan macam-macam benda yang nak kena buat. nak belajar pun payah tapi kena la pandai bahagikan masa untuk study dan sukan.

Apapun korang wish me luck okay! Nanti kalau ada information terkini aku post kat entry ni ok. Doakan aku BERJAYA nah! Sayang korang semua. MUAHHHHH